STANLEY® biedt amateurvoetbalteams kans op een sponsordeal t.w.v. € 10.000,-

Het kwaliteitsgereedschapsmerk STANLEY® start doorheen september de campagne 'Doe het als een Pro'. Met deze actie maken alle amateurvoetbalteams in de Benelux kans om een sponsordeal van € 10.000,- te winnen. 

Stanley 10,000 promo

Het kwaliteitsgereedschapsmerk STANLEY® start doorheen september de campagne 'Doe het als een Pro'. Met deze actie maken alle amateurvoetbalteams in de Benelux kans om een sponsordeal van € 10.000,- te winnen.

'Doe het als een Pro’ voor alle amateurvoetbalteams 
STANLEY®, sinds 2014 de officiële gereedschapspartner van FC Barcelona, verbindt zich met de campagne 'Doe het als een Pro!’ nadrukkelijk aan het amateurvoetbal. Op alle niveaus. Jong en oud, mannen en vrouwen. STANLEY® gelooft dat amateurs met de juiste tools en support elke uitdaging of wedstrijd kunnen aanpakken als een pro om zo het beste resultaat te behalen.

Sponsordeal voor professioneel support
In de campagne haalt één deelnemend voetbalteam het maximale resultaat: de sponsordeal. Het winnende team kan zelf bepalen waarvoor ze het sponsorgeld inzet. Voor ‘professionele’ tenues, A-merk voetbalschoenen, een trainingskamp, een clinic door een pro of een verbindende activiteit voor het team en de vrijwilligers. Alles kan, alles mag, zolang het budget maar ingezet zal worden om de professionaliteit te verhogen.

Amateurteams laten presteren als een Pro
De spelregels van de campagne zijn minimaal. <STANLEY>: “Het zou zonde zijn als dit mooie sponsorbedrag in de bierpot zou verdwijnen. We willen dat amateurteams, die niet dezelfde financiële middelen hebben als professionele teams, het plezier kunnen ervaren van professionele tools en support. En, wie iets als een Pro aanpakt, speelt bevlogen en verhoogt de resultaten. Met de campagne ‘Doe het als een Pro’ willen we dat stimuleren.“

Deelnemen via stanleyworks
De campagne 'Doe het als een Pro’ staat open voor iedere speler van een amateurvoetbalteam in de Benelux. Deelnemen kan eenvoudig en laagdrempelig via stanleyworks.nl/doe-het-als-een-pro. Meedoen kan tot en met zondag 13 oktober 2024. Op 14 oktober 2024 maken we het winnende team bekend.

Over STANLEY®

Al meer dan 175 jaar staat STANLEY® voor kwaliteitsgereedschap en innovatieve oplossingen voor professionals in de bouw en voor vakbekwame doe-het-zelvers. Met de tools van STANLEY® werkt iedere vakman met plezier en klust iedere amateur als een Pro.